Menu  

Wie is Alma Verbunt?

Geen mens is hetzelfde

Als de informatie op deze site u aanspreekt zal dit ongetwijfeld vragen doen rijzen die zijn toegespitst op mij. Wie is Alma Verbunt? Wat voor type mens is ze? Zal het klikken en zullen we elkaar 'verstaan'?
Ik ben ervan overtuigd van wel. Het is mijn vak om psychische problemen te bevatten, het hoe en waarom daarachter te begrijpen en inzichtelijk te maken en vervolgens te helpen bij het overwinnen en opruimen van het 'struikelblok' , maar vooral óók om me te verplaatsen in de andere mens. Geen enkel mens is immers hetzelfde en voor geen enkel probleem is daarom een eenduidige oplossing.

no-nonsense

Mijn kennis en inlevingsvermogen combineer ik met een open, objectieve geest en een pragmatische aanpak. Of u nu analytisch of filosofisch bent ingesteld, ik versta en spreek uw taal. Maar vóór alles hou ik van duidelijkheid en 'straight to the point'. Zeuren vind ik vermoeiend en verloren tijd, des te meer moet er wel ruimte kunnen zijn voor humor en lachen. Kortom, ik ben een no-nonsense type.

Drempel wegnemen

Veel mensen hebben weerstand om naar een psycholoog te gaan, omdat ze bang zijn dat ZIJ worden gezien als probleem. Dit is een vooringenomen angst uit onbekendheid met het werk van een eerstelijns psycholoog, vaak ook nog eens gevoed door opmerkingen uit de omgeving. Mensen die hulp zoeken bij een GZ-psycholoog ZIJN geen probleem maar HEBBEN een probleem. Ze zijn ergens vastgelopen op een déélaspect van het psychisch, emotioneel of sociaal leven. Als zodanig gaan wij ook met elkaar in gesprek: als gelijkwaardige respectabele mensen die samen een probleem aanpakken. Met zo'n deelaspect-probleem kan in principe ELK mens ooit in zijn leven geconfronteerd kan worden. Ik wil u niet over de drempel trekken, maar hopelijk haal ik hierbij wel de drempel weg.

Facebook  Twitter  LinkedIn

Droomtoko
Bent u geïnteresseerd in wat uw dromen betekenen?
Bezoek www.droomtoko.nl.